De Hypotheker Zeewolde

Uw Pand Financieren:

De financiering van uw woning is de basis van uw financiële toekomst. Flevopand Makelaars geeft op hypotheekgebied geen advies. Daartoe zijn wij niet bevoegd maar wij zijn wel uw entree tot de onafhankelijke specialisten van De Hypotheker. Het is verstandig om vóór u een woning koopt en/of verkoopt, de hypothecaire mogelijkheden goed in kaart te brengen. Dan weet u exact wat wel en niet kan en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. De traditionele werkwijze, (een huis vinden en dan kijken of de hypotheek rondkomt) leidt vaak tot teleurstellingen. Daarom draaien wij van Flevopand Makelaars het proces graag om: eerst de financiën op een rijtje en dan de woningmarkt op.

Flevopand Makelaars is er bijzonder trots op dat wij samen mogen werken met De Hypotheker.... Vanaf 15 november 2019 zitten wij samen in 1 pand aan de Raadhuisstraat 40 te Zeewolde. U kunt vanaf nu dus ook bij ons terecht voor uw financiele vraagstukken.

De Hypotheker Zeewolde:

Bij De Hypotheker Zeewolde kun je terecht voor deskundig hypotheekadvies en voor andere financiële zaken. Onze hypotheekadviseurs brengen je huidige financiële situatie in kaart en zetten alle mogelijkheden voor je op een rijtje. Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!


Openingstijden:

De Hypotheker Zeewolde is alleen geopend op afspraak. afspraken zijn mogelijk op werkdagen van 09.00uur tot 21.00uur.

Bel voor een afspraak met: 036 - 5253999

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!