Diensten

Verkoop:

Ik wil mijn Pand verkopen!
Woning verkopen? Flevopand makelaars helpt u graag!
Ons werkgebied is Flevoland, ons specialisme Zeewolde, Almere, Lelystad, en Dronten.

Onze aanpak is persoonlijk, actief en vernieuwend. Wij behandelen onze klanten zoals wij zelf ook graag behandeld willen worden met respect en integriteit voor elke situatie.

We gaan voluit voor de mens en verdiepen ons in uw situatie. Samen beantwoorden we alle vragen over het verkopen van uw huis en de effecten hiervan op uw toekomst. Daarbij kijken we niet alleen naar vandaag en morgen, maar ook verder in de toekomst.

Makelen is niet alleen ons vak, het is vooral onze passie. Zeker in deze uitdagende tijd zetten wij wel gelijk alle bekende, maar ook vernieuwende middelen in om úw woning succesvol te verkopen. En dus zijn we op kantoortijden én daarbuiten altijd bereikbaar en kunnen klanten 6 dagen per week tot 21.00uur bij ons terecht voor afspraken.

Dit mag u van ons verwachten bij de verkoop van uw woning:

- Doordacht verkoopplan

- Plaatsing op Funda, Pararius, Jaap etc.

- Inzet van traditionele en nieuwe media: zoals, Facebook, Twitter, Instagram en Youtube

- Professionele fotograaf, 360 graden foto’s en video

- Uitgebreide woningbrochure, welke digitaal te downloaden is

- Online bezichtigen van uw woning 24/7 met klanten op afspraak

- Online ondertekenen van stukken en koopakte

- Eigen WhatsApp groep per pand zodat u direct contact heeft met uw makelaar

- QR code op uw verkoopbord die te scannen is door belangstellende

- Digitale etalage presentatie met virtuele mogelijkheden

Doorpraten over de verkoop van úw woning? Bel Julian Entrop 036-2002123 of mail naar info@flevopandmakelaars.nl

Nieuwbouw:

Flevopand Makelaars kent bijna alle nieuwbouwprojecten in de regio Flevoland.

Wij hebben reeds meer dan 18 jaar ervaring met het verkopen van nieuwbouwprojecten in Flevoland, o.a. in Almere, Lelystad, Dronten en Zeewolde

Wist u dat Flevopand u ook kan bijstaan in het kopen van een nieuwbouwwoning? Want een nieuwbouwwoning kopen is vaak nog veel complexer dat een bestaande woning kopen! Zo kunt u o.a. te maken krijgen met bijzondere opschortende voorwaarden, bouwrente, termijnenrente, ingewikkelde koopovereenkomsten en een bouwdepot welke een andere manier van financieren vraagt?

Zoek je een nieuwbouwwoning?

Bel dan onze nieuwbouwspecialist Julian Entrop 036-2002123 of mail naar info@Flevopandmakelaars.nl.


Uw Pand Financieren
De financiering van uw woning is de basis van uw financiële toekomst. Flevopand Makelaars geeft op hypotheekgebied geen advies daartoe zijn wij niet bevoegd maar is wel uw entree tot de onafhankelijke specialisten van onze ‘buurman’ Lamond Financiele Diensten. Het is verstandig om vóór u een woning koopt en/of verkoopt de hypothecaire mogelijkheden goed in kaart te brengen. Dan weet u exact wat wel en niet kan. De traditionele werkwijze (een huis vinden en dan kijken of de hypotheek rondkomt) leidt vaak tot teleurstellingen. Daarom draaien wij van Flevopand Makelaars het proces graag om: eerst de financiën op een rijtje en dan de woningmarkt op.

Lamond Financiele Diensten:

Wij zijn uw privéadres voor financiële zaken. Financiële dienstverlening is mensenwerk. Onze adviseurs nemen daarom graag de tijd voor u. Zij maken werk van een goed advies. Dat begint bij een gesprek om uw persoonlijke situatie te inventariseren. Op basis hiervan wordt uitgebreid onderzocht wat voor u de best passende oplossing is.

Dit vereist veel vakkennis, ervaring en up-to-date kennis van de markt. Wij kunnen u garanderen dat onze adviseurs aan deze vereisten voldoen. Wij houden voortdurend onze kennis actueel. Onze adviseurs zitten dus regelmatig achter de studieboeken om u van een goed advies te kunnen voorzien.

Kortom: wij laten geen kans onbenut om u van dienst te kunnen zijn.

Op www.lamond.nl kunt u meer over ons en onze dienstverlening terugvinden

Beheer:

Ik wil mijn Pand laten beheren!
Bent u de lage rente op uw bank en of van uw aandelen ook zo zat? Overweegt u te investeren in vastgoed met een hoger rendement? Maar ziet u op tegen de administratieve werkzaamheden welke dit met zich meebrengt?

U heeft geen tijd of onvoldoende kennis om uw vastgoed professioneel te beheren? Besteed dan het beheer van onroerend goed uit aan Flevopand Makelaars. Wij zorgen voor alle zaken die nodig zijn voor een optimaal beheer. Onze aanpak is integraal en inzichtelijk zodat u er geen omkijken naar heeft!

Meer weten over vastgoedbeheer? Bel Julian Entrop 036-2002123 of mail naar info@Flevopandmakelaars.nl


Vakantie toezicht:

Heeft u uw pand te koop bij Flevopand dan is het voor ons een kleine moeite om uw woning te beheren tijdens uw afwezigheid. Wij zullen dan minimaal 2 x per week een kijkje nemen in uw woning, de eventuele post en andere zaken opruimen bij calamiteiten zullen wij direct contact met u opnemen en eventuele problemen aanpakken en oplossen. Op vakantie gaan met Flevopand “dat kan gerust” Deze dienst is gratis voor iedere Flevopand klant

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!