Financieren

Uw Pand Financieren:

De financiering van uw woning is de basis van uw financiële toekomst. Flevopand Makelaars geeft op hypotheekgebied geen advies. Daartoe zijn wij niet bevoegd maar wij zijn wel uw entree tot de onafhankelijke specialisten van De Hypotheker. Het is verstandig om vóór u een woning koopt en/of verkoopt, de hypothecaire mogelijkheden goed in kaart te brengen. Dan weet u exact wat wel en niet kan en komt u niet voor onverwachte verrassingen te staan. De traditionele werkwijze, (een huis vinden en dan kijken of de hypotheek rondkomt) leidt vaak tot teleurstellingen. Daarom draaien wij van Flevopand Makelaars het proces graag om: eerst de financiën op een rijtje en dan de woningmarkt op.

Wij werken samen met:

De Hypotheker Harderwijk

De Hypotheker Harderwijk is een hecht, betrokken en dynamisch team voor al je vragen over hypotheken en verzekeringen. Wij zijn gevestigd aan de Luttekepoortstraat 136, vlakbij het historische centrum van Harderwijk.

Het persoonlijke contact en het direct verbonden zijn met onze klanten vinden we erg belangrijk. We spelen in op je persoonlijke wensen en helpen je met de grootste aankoop van je leven, je (t)huis!

Bezoek & contact

Luttekepoortstraat 136
3841 AX Harderwijk

(0341) 422 724

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!