Makelaardij anno 2020

Flevopand makelaars gaat mee met de tijd en loopt met veel zaken zelfs voorop.

Video 360-Bezichtigingen: *Nieuw*

Middels 360-bezichtigingen tonen wij uw woning optimaal, onze makelaar geeft live de rondleiding en de kijker kan optimaal zelf rondkijken. Flevopand neemt potentiële kopers mee naar locatie, waar 360-graden in de rondte kan worden gekeken. Een techniek die nog in de kinderschoenen staat, maar U bent er als eerste bij! De kijker kijkt in de rondte door zijn/haar mobiele telefoon te draaien (alleen op Facebook) of door het scherm te verslepen met een muis.

Deze dienst brengt extra kosten met zich mee.

Link voorbeeld video-360


Digitaal etalage systeem:

Zo hebben wij een digitaal etalage systeem, waarop wij uw woning optimaal kunnen presenteren met gebruik van foto’s en video. Op deze manier vehogen wij de kans op uw succesvolle verkoop. Onze etalage bevindt zich op één van de mooiste zichtplekken van Zeewolde en is 24/7 geopend.

Digitale Brochure:

Bij Flevopand maken wij van ieder pand een prachtige digitale brochure. Deze is online door geinteresserde te bekijken maar kan ook met vrienden en familie gedeeld worden.

Link digitale brochure


Digitaal ondertekenen:

Vaak gaat er veel kostbare tijd verloren met afspraken in de avonduren of andere vrije momenten. Dit is echter al lang niet meer nodig. Flevopand maakt het mogelijk om koopaktes zowel door koper als verkoper online te laten ondertekenen. Zo hebben wij binnen 1 uur de koopakte door beide partijen getekend en kunnen bij de notaris de zaken snel afgehandeld worden.

Online en Social Media:

Natuurlijk maakt Flevopand ook gebruik van alle online mogelijkheden zoals Funda, Jaap, Allehuizen.com etc.. Tevens maken wij gebruik van de social media kanalen waaronder Facebook, Twitter, YouTube etc..

Foto:

Bij Flevopand maken wij gebruik van een professionele vakfotograaf. Zo bent u zeker van kwaliteit en worden de unieke kenmerken van uw woning goed in beeld gebracht.

Link over onze fotografen

Video:

Van ieder pand maken wij een video of 360graden foto's of een combinatie hiervan. Een video geeft gelijk zo'n duidelijk beeld van het pand, het voorkomt teleurstellingen bij een live bezichtiging en het vergroot de verkoop kans bij klanten die live komen kijken.

Link over onze video

3D plattegronden:

Standaard bij onze dienstverlening maken wij 3D plattegronden, zodat potentiële kopers een nog beter beeld krijgen van uw pand. Wij kenmerken ons door hoge kwaliteit en details.

Link over onze plattegronden

360-tours:

Bij Flevopand maken wij gebruik van 360-tours, een unieke manier en beleving om uw woning optimaal te presenteren. 360-yours zijn actief en nemen de potentiele koper mee in ieder hoekje van uw huis.

Link over 360-tours

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!