Wie zijn wij

"Mag ik mij even voorstellen"

Mijn naam is Tamara Eijck en sinds november 2019 staat in het mooie pand van Flevopand Makelaars mijn bureau, waar ik met heel veel plezier mijn werk doe.

Wie ben ik?

Een vrolijke Limburgse, getrouwd met een Brabander, sinds 1997 “geëmigreerd” naar het midden van het land en in 2000 neergestreken in Zeewolde!

uw officemanager bij Flevopand Makelaars; ik zet mijn administratieve schouders graag onder elk dossier en zorg er voor dat (bijna) alles op rolletjes loopt. Grote kans dat u mij aan de telefoon krijgt als u ons belt. Loop ook gerust eens binnen voor een persoonlijke kennismaking!

Ik ben zeker geen “groentje” in de branche. In 2000 zette ik mijn eerste stappen in de wereld van vastgoed, bij een groot kantoor in Amersfoort. En nu mag ik al mijn kennis en ervaring gebruiken in mijn eigen dorp. Op de fiets of te voet ga ik fluitend en met een grote glimlach op mijn gezicht naar mijn werk………dat is wat Zeewolde én Flevopand Makelaars met mij doet!

Wilt u uw woning verkopen of zoekt u een woning, kom dan naar de Raadhuisstraat 40, wedden dat ook ú een glimlach op uw gezicht krijgt!

Hartelijke groeten,

Tamara

"Mag ik mij even voorstellen"

Mijn naam is Julian Entrop, 47 jaar, getrouwd en vader van 2 kinderen. Woonachtig sinds 2006 in Zeewolde. In 2016 heb ik “onze” woondroom gerealiseerd en heb ik ons eigen "thuis" mogen bouwen in Zeewolde. Vanaf het ontwerp tot aan de laatste details betrokken zijn bij zo’n mooi proces, dat is precies wat ik wilde. Wat is het dan mooi om te zien dat een lege "huls" een plek wordt waar iedereen gelukkig is en zich thuis voelt. Dat is ook zo mooi aan het vak van makelaar. Ook al denkt men veelal dat een makelaar huizen verkoopt, kan ik beamen dat wij thuis(en) verkopen. Een plek waar iemand zich veilig en gelukkig voelt, een plek waar lief en leed met elkaar gedeeld wordt, een plek waar je trouwt, rouwt of een geboorte viert! Kortom een plek waar men zich thuis voelt! Na 20 jaar in loondienst te hebben gewerkt op diverse makelaars kantoren, waarvan de laatste 10 jaar als directeur verkoop bij een groot makelaarskantoor, is het nu de hoogste tijd geworden om mijn eigen kantoor te starten.

Mijn drijfveer is mijn passie voor wonen.

Groet,

Julian Entrop

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!