Makelaar Almere


Bent u op zoek naar een betrouwbare makelaar in Almere? Dan bent u bij Flevopand Makelaars aan het juiste adres. Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in het verkopen en aankopen van huizen in Flevoland, waaronder in Almere. Met 20 jaar ervaring als makelaar in Almere weten we precies wat de omgeving te bieden heeft en hoe de woningmarkt eruitziet. Kiest u Flevopand Makelaars als uw partner?

Verkoopmakelaar Almere

Wilt u een woning verkopen in Almere, dan is het aan te raden om eens contact met ons op te nemen. Flevopand Makelaars heeft een unieke en persoonlijke werkwijze. We proberen als verkoopmakelaar niet alleen uw woning te verkopen, maar houden ook rekening met uw situatie. Zo bespreken we ook met u wat voor invloed de verkoop van uw woning zal hebben.

Bij Flevopand Makelaars werken we altijd met een goed doordacht verkoopplan. Om uw woning te verkopen maken we gebruik van zowel traditionele als moderne technieken. Zo zetten we ook social media als Facebook, Twitter, Instagram en YouTube in. Daarnaast plaatsen we de woning op diverse woningplatformen; Funda, Pararius en Jaap. Er worden professionele foto’s en video’s van de woning geschoten en we maken een digitale woningbrochure. U kunt er dan ook zeker van zijn dat uw woning op de juiste manier gepresenteerd wordt. Liever direct een gratis waardebepaling van uw huis aanvragen? Wij komen dan bij u langs op locatie, om direct een indicatie af te geven.

Aankoopmakelaar Almere

U kunt ons inschakelen als makelaar in Almere als u van plan bent om uw woning te verkopen. Daarnaast kunt u ons echter ook inschakelen als u op zoek bent naar een aankoopmakelaar. Treden we op als aankoopmakelaar, dan gaan we rustig met u zitten om uw wensen en budget in kaart te brengen. Vervolgens gaan we op zoek naar geschikte woningen om te bezichtigen. Tijdens de bezichtigingen zullen we aanwezig zijn en zullen we u begeleiden. Wij controleren dan de bouwkundige staat van het pand, terwijl u zich vooral op de uitstraling kunt focussen. Heeft u interesse, dan kunnen wij de onderhandelingen voor u voeren. Dat doen we uiteraard steeds in overleg. Tot slot controleren we of alles juridisch klopt en eventueel gaan we ook de bestemmingsplannen na. Is er een deal, dan doen wij de eindinspectie voor u, om vervolgens met u naar de notaris te gaan. Kiest u voor Flevopand Makelaars als makelaar Almere, dan wordt u dus volledig ontzorgd.

Dé makelaar van Almere is bekend met de regio

Almere is een geliefde plek om te wonen. De stad heeft veel natuur en ook het winkelaanbod in het gezellige centrum is indrukwekkend. Bovendien hebben de meeste huizen in de stad een bijzondere architectuur. Ook ligt Almere een half uurtje rijden van Amsterdam vandaan. Als makelaar in Almere is Flevopand Makelaars bekend met de regio en weten we wat de stad allemaal te bieden heeft. Daardoor weten als beste welke woningen mogelijk interessant voor u zijn of hoe we uw woning het best kunnen presenteren. Wij specialiseren ons in enkel Flevoland, als makelaar zijn wij actief in Almere, Zeewolde, Lelystad en Dronten.

Bent u benieuwd naar wat de mogelijkheden zijn? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij nemen graag de tijd om uw wensen en onze mogelijkheden met elkaar te bespreken.

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!