Makelaardij anno 2030

Flevopand makelaars gaat mee met de tijd en loopt met veel zaken zelfs voorop.

Virtuele bezichtigingen:

In onze winkel beschikken wij over een VR-Room, u kunt al ons aanbod virtueel bekijken. Kom eens langs en bekijk uw droomwoning viruteel? uiteraard zullen we daarna een realtime bezichtiging met u inplannen.


Digitaal etalage systeem:

Zo hebben wij een digitaal etalage systeem, waarop wij uw woning optimaal kunnen presenteren met gebruik van foto’s en video. Op deze manier vehogen wij de kans op uw succesvolle verkoop. Onze etalage bevindt zich op één van de mooiste zichtplekken van Zeewolde en is 24/7 geopend.

Digitale Brochure:

Bij Flevopand maken wij van ieder pand een prachtige digitale brochure. Deze is online door geinteresserde te bekijken maar kan ook met vrienden en familie gedeeld worden.

Link digitale brochure


Online en Social Media:

Natuurlijk maakt Flevopand ook gebruik van alle online mogelijkheden zoals Funda, Jaap, Allehuizen.com etc.. Tevens maken wij gebruik van de social media kanalen waaronder Facebook, Twitter, YouTube etc..

Foto:

Bij Flevopand maken wij gebruik van een professionele vakfotograaf. Zo bent u zeker van kwaliteit en worden de unieke kenmerken van uw woning goed in beeld gebracht.

Link over onze fotografen

Video:

Van ieder pand maken wij een video of 360graden foto's of een combinatie hiervan. Een video geeft gelijk zo'n duidelijk beeld van het pand, het voorkomt teleurstellingen bij een live bezichtiging en het vergroot de verkoop kans bij klanten die live komen kijken.

Link over onze video

3D plattegronden:

Standaard bij onze dienstverlening maken wij 3D plattegronden, zodat potentiële kopers een nog beter beeld krijgen van uw pand. Wij kenmerken ons door hoge kwaliteit en details.

Link over onze plattegronden

360-tours:

Bij Flevopand maken wij gebruik van 360-tours, een unieke manier en beleving om uw woning optimaal te presenteren. 360-yours zijn actief en nemen de potentiele koper mee in ieder hoekje van uw huis.

Link over 360-tours

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!