Onze werkwijze


Iets unieks:

Al jarenlang verbaas ik mij erover dat makelaars zo dorp of stads gebonden zijn, de onlinewereld ligt aan onze voeten, waardoor de wereld steeds kleiner wordt maar de makelaars verstoppen zich allemaal veilig in eigen dorp. Dat gaan wij veranderen; Er verhuizen mensen van Zeewolde naar Dronten van Dronten naar Lelystad van Lelystad naar Almere en van Almere naar Zeewolde en daar willen wij gebruik van maken!

Visie op de markt:

Vindt u het ook niet vreemd dat veel makelaars in crisis jaren alles uit de kast trekken om een pand te verkopen? Ze renoveren, stileren, maken foto’s, video een website komen op tv en social media etc. Zodra de markt aantrekt laat men deze acties achterwege en blijft het veelal bij de plaatsing van een verkoopbord in de tuin en een opname op Funda. Bij Flevopand vinden wij dat een gemiste kans want u heeft toch belang bij een zo hoog mogelijke verkoopopbrengst! Daarom zijn wij van mening dat er te allen tijde alles op alles gezet moet worden met maximale inzet van de beschikbare middelen om zodoende zoveel mogelijk belangstelling te krijgen voor een pand. Met mogelijkheden zoals een inschrijving of het tegen elkaar opbieden van belangstellenden, die zorgen voor de realisatie van een hoge opbrengst. Als verkopend makelaar dien je hiermee de opdrachtgever optimaal.

Visie op verkopen:

Een huis verkopen met een mooi praatje is heel moeilijk. Klanten weten veelal binnen 1 minuut of zij ergens willen wonen ja of nee. De eerste bezichtiging is vaak het “goede” gevoel, de tweede bezichtiging meer de praktische kant. (past mijn kast of bank wel in deze woonkamer?) Een huis niet verkopen door slechte gewoontes is heel makkelijk, een makelaar die te laat komt, onvoorbereid is, de woning niet goed kent, verkeerde of slechte informatie geeft, afspraken niet nakomt, niet terugbelt? Ja dan raak je een potentiele koper makkelijk kwijt “wel of geen leuk huis”.

Persoonlijk betrokken:

De afgelopen jaren heb ik op veel grote makelaarskantoren gewerkt, zo groot dat het persoonlijk kennen van je klanten en panden eigenlijk onmogelijk was. Dat is één van de redenen geweest dat ik er nu voor kies om een kleinschalig kantoor te starten. Ik wil graag persoonlijk contact met al mijn opdrachtgevers en daarnaast ook alle panden goed kennen. Bij Flevopand bent u geen nummer, laten we de bezichtigingen niet doen door anderen, die wellicht uw pand voor het eerst zien! Als dit u aanspreekt dan ben u bij Flevopand aan het juiste adres.

Hier sta ik voor:

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!