Makelaar Dronten

Bent u op zoek naar een ervaren makelaar in Dronten? Dan bent u op zoek naar Flevopand Makelaars! Wij hebben ons volledig gespecialiseerd in de provincie Flevoland en hebben dan ook al veel ervaring als makelaar in Dronten. Wij weten wat Dronten te bieden heeft en hoe de lokale woningmarkt eruitziet. Kiest u voor Flevopand Makelaars, dan kunt u zeker zijn van een vooruitstrevende partner met een unieke werkwijze. Bij Flevopand Makelaars werken we bovendien met een no cure no pay garantie!

Huis verkopen Dronten

Wilt u een huis in Dronten verkopen? Dan kiest u Flevopand Makelaars als uw makelaar in Dronten! Wij zijn bekend met de omgeving en weten wat Dronten te bieden heeft. We zorgen ervoor dat de verkoop van uw woning een prettig proces wordt dankzij onze actieve en persoonlijke manier van werken. Samen met u gaan we na wat de verkoop van uw woning voor invloed heeft op uw persoonlijke situatie.

Als makelaar in Dronten stellen we een doordacht verkoopplan voor uw woning op. Zo worden er foto’s en video’s van de woning gemaakt door een professionele fotograaf. Voor de verkoop van de woning maken we gebruik van diverse platformen. Daarbij kunt u denken aan social media als Facebook en Instagram, maar ook aan woningsites als Funda, Pararius en Jaap. Geïnteresseerden krijgen een compleet beeld van uw woning te zien dankzij de digitale woningbrochure die we maken. Zo wordt uw woning op de perfecte manier aan de buitenwereld gepresenteerd. Vraagt u liever vooraf een gratis waardebepaling aan? Dan komen wij bij u op locatie langs, om de woning te bekijken en direct een waarde-indicatie af te geven!

Huis Kopen Dronten

Ook als u een woning wilt kopen, kunnen wij u als Makelaar in Dronten van dienst zijn. Doordat we bekend zijn met de omgeving, kunnen we goed beoordelen welke locaties mogelijk interessant zijn voor u. Vooraf zullen we uw wensen uiteraard goed met u doornemen. Vervolgens gaan we voor u na welke woningen het best bij u passen. Wilt u een woning bezichtigen, dan begeleiden we u tijdens de bezichtiging. Terwijl u zich focust op de uitstraling van de woning, controleren wij de bouwkundige staat. We zien er op toe dat alles juridisch op de juiste manier wordt afgehandeld. Eventueel kunnen we voor u controleren wat de bestemmingsplannen zijn. Is er een deal met de verkopende partij, dan zullen wij samen met u een eindinspectie doen, om u vervolgens te begeleiden bij uw bezoek aan de notaris. Een huis kopen zonder enige zorgen? Dat doet u met behulp van Flevopand Makelaars!

Wat heeft Dronten te bieden?

Als makelaar in Dronten vertellen we u graag wat deze prachtige plaats allemaal te bieden heeft. Dronten is een relatief jonge plaats met een bloeiende omgeving. Er valt voldoende te beleven, maar Dronten is ook een rustige plaats waar u meer dan voldoende ruimte heeft. Dronten heeft een mooie kustlijn aan het IJsselmeer en indrukwekkende natuurgebieden zoals het Spijkbos. Het stadscentrum van Dronten is modern en heeft een leuk winkelaanbod.

Snel een woning kopen of verkopen in Dronten?

Bent u benieuwd hoe wij u als makelaar in Dronten kunnen ondersteunen bij de aan- of verkoop van uw woning? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij gaan graag vrijblijvend met u in gesprek. Flevopand Makelaars specialiseert zich in regio Flevoland. Zo zijn wij actief in Dronten, Almere, Zeewolde en Lelystad!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!