Makelaar Flevoland

Flevopand Makelaars is dé makelaar van Flevoland! Wij hebben ons volledig in deze provincie gespecialiseerd en kennen de omgeving met 20 jaar ervaring door en door. Zo zijn wij als makelaar actief in Zeewolde, Lelystad, Dronten en Almere.Wij kennen de lokale woningmarkt en weten als de beste wat Flevoland allemaal te bieden heeft. Aan Flevopand Makelaars heeft u een partner met een unieke persoonlijke werkwijze en een vooruitstrevende blik. Daarnaast werken we als makelaar in Flevoland met een no cure no pay garantie.

Huis verkopen Flevoland

Bent u op zoek naar een verkoopmakelaar in Flevoland? Bij Flevopand Makelaars weten we uw woning op een aantrekkelijke manier te presenteren op de woningmarkt en bieden we u een gratis waardebepaling aan! We gaan bovendien voor u na wat de verkoop van de woning voor invloed heeft op uw situatie. Daarbij kijken we niet alleen wat de gevolgen op de korte termijn zijn, maar ook wat u op de langere termijn kunt verwachten. Om de woning goed te presenteren, maken we gebruik van social media als Instagram, Facebook en YouTube. Uiteraard plaatsen we uw woning ook op woning websites zoals Jaap, Pararius en Funda.

Om uw woning zo goed mogelijk te presenteren, worden er foto’s en video’s gemaakt door een beroepsfotograaf. Ook maken we een digitale woningbrochure. Daardoor krijgt een geïnteresseerde een goed beeld van hoe de woning eruitziet en wat de woning zo aantrekkelijk maakt. Gaat u in zee met dé makelaar van Flevoland, dan wordt de verkoop van uw woning een prettig proces.

Huis kopen Flevoland

Bent u van plan om een woning in Flevoland aan te schaffen? Dan is Flevopand Makelaars de perfecte aankoopmakelaar om u te begeleiden en te ondersteunen tijdens dit proces. Doordat we ons volledig gespecialiseerd hebben in de provincie Flevoland, weten we de woningen te vinden die het best aansluiten op uw wensen. Om uw wensen in kaart te brengen, zullen we deze vooraf uitvoerig met u bespreken. Hebben we een woning gevonden die u wilt bezichtigen, dan zullen wij u tijdens de bezichtiging begeleiden. Wij zullen dan direct de bouwkundige staat van de woning voor u controleren. Ook kunnen we voor u controleren wat de bestemmingsplannen zijn. Als u geïnteresseerd bent, zullen wij de onderhandelingen voor u voeren. Dat doen we steeds in overleg met u. Zodra de onderhandelingen rond zijn, doen we een eindinspectie. Tot slot gaan we samen met u naar de notaris om de koop te voltooien.

De pioniers van Flevoland

Het waren pioniers, die polderjongens, ingenieurs, bouwvakkers, ambtenaren en boeren die bewust kozen voor het harde leven in die eerste jaren van de polders. Er waren weinig voorzieningen en men had elkaar nodig om het nieuwe land vorm te geven. Er zijn tal van fascinerende verhalen van en over mensen die hebben geleefd met de vroegere Zuiderzee, die hebben gewerkt aan de drooglegging en die als eerste op het nieuwe land kwamen wonen. U leest deze ooggetuige-verhalen op het verhalenplatform Flevolands Geheugen.

Flevoland heeft ontzettend veel te bieden!

Flevoland is een provincie die ontzettend veel te bieden heeft. In Flevoland vindt u steden met indrukwekkende stadscentra, zoals Almere, maar u vindt er ook veel water en natuur. Wandelt u graag in het bos en/of zit u tijdens de warme zomerdagen het liefst langs het water? Ook dan is Flevoland een prachtige provincie en wellicht de ideale woonplek voor u!

Vrijblijvend in gesprek met de makelaars van Flevopand Makelaars?


Bent u benieuwd wat wij als makelaar in Flevoland voor u kunnen betekenen? Wij gaan het gesprek graag vrijblijvend met u aan! Neemt u gerust contact met ons op, zodat we de mogelijkheid krijgen om kennis met elkaar te maken. Mail ons op info@flevopand.nl of bel ons direct op 036-2002123

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!