Makelaar Lelystad

Wie een huis in Lelystad wil kopen of verkopen, is bij Flevopand Makelaars absoluut aan het juiste adres. Wij richten ons namelijk volledig op provincie Flevoland en hebben al 20 jaar ervaring als makelaar in Lelystad. Wij kennen Lelystad en de lokale woningmarkt door en door. Aan Flevopand Makelaars heeft u een betrouwbare, flexibele en vooruitstrevende partner. U kunt ons 6 dagen per week bereiken en bovendien werken we met een no cure no pay garantie.

Als makelaar in regio Lelystad helpen wij u bij de verkoop

Heeft u een huis in Flevoland dat u wilt verkopen? Dan kan Flevopand Makelaars u hierbij ondersteunen. Bij Flevopand Makelaars behandelen we iedere klant zoals we zelf ook behandeld willen worden, met respect. Bovendien hebben we een persoonlijke en actieve werkwijze. Bij de verkoop van uw huis gaan we ook voor u na wat voor gevolgen dit op uw persoonlijke situatie heeft. Daarbij kijken we zowel naar de korte als naar de langere termijn.


Als u ons als makelaar in Lelystad kiest, zullen wij een doordacht verkoopplan opstellen. Een professionele fotograaf zal foto’s en video’s van het huis maken, met de mogelijkheid om een 360-graden en Virtual Reality tour te organiseren. Bovendien maken we voor de verkoop van uw huis gebruik van Facebook, Instagram, Twitter en YouTube. Ook maken we gebruik van bekende huizen sites als Funda, Jaap en Pararius. Om geïnteresseerden een goed beeld van uw huis te geven, maken we een uitgebreide digitale woningbrochure. Kortom; wij zorgen ervoor dat uw huis in het oog springt en dat geïnteresseerden gelijk een goed en realistisch beeld van het huis krijgen.

Flevopand Makelaars in Lelystad inschakelen als aankoopmakelaar?

Behalve dat we als makelaar in Lelystad kunnen optreden als verkoopmakelaar, kunt u ons ook inschakelen als aankoopmakelaar in Lelystad. Of u nou op zoek bent naar een nieuwbouw woning in Lelystad of naar een huis waar u direct in kunt trekken, wij helpen u bij het vinden van uw droomhuis! We zullen de wensen en mogelijkheden goed met u bespreken en gaan aan de hand daarvan op zoek naar geschikte woningen. Als makelaar in Lelystad willen we u volledig ontzorgen gedurende het gehele aan of verkoopproces. Zo zullen we u ondersteunen tijdens bezichtigingen en controleren we de bouwkundige staat. Ook gaan we na of alles juridisch goed wordt afgehandeld en controleren we eventueel de bestemmingsplannen. Zodra alles rond is, doen we samen met u een eindinspectie en gaan we met u mee naar de notaris.

Lelystad zal u niet teleurstellen

Wie ervoor kiest om in Lelystad te gaan wonen, kiest voor een prachtige omgeving die veel te bieden heeft. Lelystad heeft verschillende gezichten. Om die reden is het aan te raden om voor een makelaar te kiezen die bekend is met de omgeving, een makelaar als Flevopand Makelaars dus. In Lelystad vindt u veel groen en héél veel water. De ideale plek voor een natuurliefhebber! Anderzijds kent Lelystad ook veel recreatie gelegenheden, zoals restaurants en bars. Wij helpen u bij het vinden van de locatie in Lelystad die het best aansluit op uw wensen!

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden

Bent u benieuwd naar wat Lelystad te bieden heeft? Of bent u al overtuigd en wilt u juist weten wat wij als makelaar in Lelystad voor u kunnen betekenen? Neemt u dan gerust contact met ons op, wij kletsen graag vrijblijvend met u verder!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!