Makelaar Zeewolde

Als makelaar in Zeewolde is Flevopand Makelaars in staat om u volledig te ontzorgen bij de aan- of verkoop van een huis in Zeewolde. Wij richten ons volledig op de woningmarkt in Flevoland en beschikken over 20 jaar regionale ervaring. We kennen de omgeving, de woningmarkt en de kansen perfect. Kiest u voor ons als makelaar in Zeewolde, dan kunt u zeker zijn van een betrouwbare en vooruitstrevende partner. Bij Flevopand Makelaars werken we bovendien met een no cure no pay garantie.

Huis verkopen Zeewolde

Wilt u een huis verkopen in Flevoland? Dan bent u bij ons als makelaar in Zeewolde aan het juiste adres. Wanneer wij uw huis verkopen, hanteren we een aanpak die net even anders is dan die van de gemiddelde makelaar. Wij hebben namelijk een persoonlijke, actieve en vernieuwende werkwijze. Iedere klant behandelen we zoals wij zelf graag behandeld willen worden. Als makelaar in Zeewolde verdiepen we ons in uw situatie en willen we alle vragen met betrekking tot de verkoop van uw huis beantwoorden. We gaan ook na wat de verkoop van uw huis voor invloed heeft op uw persoonlijke situatie, ook op de langere termijn.

Schakelt u Flevopand Makelaars in als makelaar in Zeewolde? Dan kunt u zeker zijn van een doordacht verkoopplan, waarbij we gebruik maken van zowel traditionele als nieuwe online media. Zo maken we bij de verkoop van uw huis onder andere gebruik van Facebook, Twitter, Instagram en YouTube. Uiteraard wordt uw huis ook op platformen als Funda, Pararius en Jaap geplaatst. U kunt ook direct een gratis waardebepaling aanvragen, dan komen wij bij u langs om een waarde-indicatie af te geven. Om uw huis op de juiste manier te presenteren, maken we een uitgebreide digitale woningbrochure. Bovendien worden er foto’s en video’s gemaakt door een professionele fotograaf en is het mogelijk om huizen te bezichtigen in 360-graden video’s of gebruik te maken van Virtual Reality tours!

Huis kopen Zeewolde

Als makelaar in Zeewolde richten we ons niet alleen op de verkoop van huizen in de regio, maar kunnen we u ook ondersteunen bij de aankoop van uw leven. Wij gaan rustig en nauwkeurig met u na om te bepalen wat uw wensen zijn en wat uw budget is. We ondersteunen u bij het gehele aankoopproces. Zo begeleiden we u bij bezichtigingen, maar kijken we ook goed naar de bouwkundige staat van ieder huis. Wij zullen namens u onderhandelen, uiteraard in overleg, en controleren of alles juridisch goed in elkaar zit. Wanneer het nodig is, controleren we ook de bestemmingsplannen. Hebben we een deal met de verkoper en is alles rond, dan zullen we een eindinspectie doen en gaan we samen met u naar de notaris. Wij ontzorgen u volledig gedurende het hele proces.

Zeewolde is een prachtige en veelzijdige regio

De vraag naar koopwoningen in Zeewolde blijft groeien, en dat is niet gek. De regio heeft ontzettend veel te bieden. Veel water en groen, maar de omgeving is ook dynamisch en tegelijkertijd knus. Wie graag aan watersport doet of aan het strand ligt, zal zich absoluut thuis voelen in het mooie Zeewolde. Bij Flevopand Makelaars weten we precies wat deze prachtige gemeente allemaal te bieden heeft. Bovendien kennen we de omgeving perfect en ondersteunen wij u als makelaar in Zeewolde graag bij de aankoop of verkoop van uw (droom)huis.

De flexibele makelaar in Zeewolde

Zeewolde kent veel gezichten en juist daarom is het prettig om samen te werken met een makelaar die bekend is in de omgeving. Bij Flevopand Makelaars hebben we jarenlang ervaring in de omgeving. We helpen u graag en hebben een erg flexibele werkwijze. Zo kunt u ons zelfs 6 dagen per week bereiken en denken we graag met u mee. Flevopand Makelaars is actief in Zeewolde, Almere, Lelystad en Dronten.


Wilt u vrijblijvend met ons gesprek om de mogelijkheden met ons door te spreken? Dan kunt u ons altijd mailen of bellen op info@flevopand.nl of 036-2002123. Wij gaan graag met u in gesprek!

Heeft u nog vragen we nemen graag contact op!

Laat ons u bellen!